Ingrediente
-
300 g Nutella / 1 Cup
-
3 buc. Oua
-
Optional
-
Nuca
-
Alune
-
Migdale
-
Tools
-
Tava 20 x 20 cm
Descriere Reteta
Am numit-o Brownie (reteta) pentru ca e o compozitie simplificata de pandispan sau chec, fara praf de copt, iar de data asta chiar si fara Faina. Am ales s-o numesc asa si pentru textura, dar si pentru culoare.
E genul de gustare bine-venita calda la Micul dejun, la Brunch sau la o cana Lapte sau Ceai, intre mese. Avand doar 2 ingrediente e clar ca e foarte usor de facut, doar le amesteci si le bagi la cuptor!
N-ai Nutella acasa? Comanda-o ONLINE:
Preparare
1
Done
|
PregatesteDa drumul la cuptor la 180 C si pregateste o tava cu hartie de copt sau folie de aluminiu. Intr-un vas incapator amesteca cu mixerul Ouale vreo 5 minute pe viteza medie, apoi adauga Nutella si mai mixeaza 5 minute pe viteza mica. Toarna compozitia in vas si daca ai la indemana Alune sau Nuci pune cateva deasupra. |
2
Done
30 min.
|
La cuptorBaga tava in cuptor pentru jumatate de ora, apoi scoate-o din cuptor si las-o sa se raceasca bine. Taie-o in 4 si serveste-o imediat. |