Ingrediente
-
Pandispan
-
0.5 Cup Faina / 6 Linguri
-
0.5 Cup Zahar / 6 Linguri
-
3 Oua
-
1 lingurita Praf de copt
-
1 praf de Sare
-
1 lingurita Extract de Vanilie
-
Fructe
-
Mango
-
Mure
-
Zmeura
-
Afine
-
Coacaze
-
Sos
-
Smantana
-
Lapte
-
Zahar
-
Tools
-
Vas de cuptor 20cm
-
Hartie de copt
-
OPTIUNI
-
Visine
-
Capsuni
-
Ananas
Descriere Reteta
Cum vine toamna, cum ma gandesc la combinatii faine de facut la cuptor. Si pentru ca Dovleac si Gutui proaspete am tot folosit in ultimul timp, iar la Mere nu stiu daca am luat vreodata pauza, am zis ca nah, e timpul sa incerc ceva nou.
Oare cum e Mango dupa ce se coace in cuptor?
Incearca pandispanul asta cu Mango in rol principal si vei avea o surpriza. Placuta. Iar ca timp nu dureaza mai mult de jumatate de ora pana e gata!
Si ca sa fie totul usor, cumpara-ti ingredientele ONLINE:
Preparare
1
Done
|
PregatesteScoate fructele din congelator si pune-le intr-un castron sa se dezghete un pic. Pregateste un vas pentru cuptor cu hartie de copt si da drumul la cuptor la 180 C. Eu am folosit un vas de sticla, pentru ca imi place cum iese pandispanul intr-un asemenea vas. |
2
Done
|
Aluat + FructeBate 3 Oua cu un tel pana obtii o spuma si apoi adauga treptat 6 Linguri de Zahar si 6 de Faina cu Praf de copt. Pune si putina Sare si o lingurita de Vanilie. Toarna compozitia in vas si deasupra aseaza fructele. |
3
Done
25 min.
|
La cuptor |
4
Done
|
Sosul de SmantanaIntre timp amesteca Smantana cu Laptele si putin Zahar si cu o furculita invarte in ele pana devin un sos cremos, spumos. Pune sosul la frigider. |
5
Done
|
Serveste |
2 Comentarii Ascunde Commentariile
chiar e cea mai simpla si buna prajitura š
Da e simpla, pandiČpanul e super bun, dar toate fructele s-au lÄsat la fund .