Ingrediente
-
600 g Carne de Pui / Copane de Pui
-
4 Linguri Ulei de Masline
-
200 ml Apa
-
Sare & Paprika
-
Oregano
-
Tarhon
Descriere Reteta
Iti poti cumpara ingredientele pentru aceasta Reteta ONLINE:
Intr-o tava sau intr-un vas de sticla termorezistenta descarca Copanele de Pui direct din tavita lor. E minunat daca poti sa nu le atingi deloc cu mana! Toarna cateva linguri de Ulei peste ele, presara Sare, Paprika, Tarhon si Oregano peste fiecare Copan in parte si apoi stropeste peste Ierburi iar cu putin Ulei. Pentru crusta, toarna usor un pahar de Apa pe marginea vasului, din loc in loc, pana cand este Apa in jurul tuturor.
Cam asta e tot, baga vasul in Cuptor la 200 C pentru o ora, aproximativ.
O Reteta practica, o tava careia nu trebuie sa-i porti de grija!