Grau fiert cu Mazare si Porumb [1 : 6]
Cu Sare si iar Sare

Grau fiert cu Mazare si Porumb [1 : 6]

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
1 Cup Grau
6 Cups Apa
1 Lingura Sare
0.5 Cups Mazare
0,5 Cups Porumb
1 Lingura Unt
Dieta:
  • Retete FARA Carne
  • Retete FARA Oua

Ingrediente

Descriere Reteta

La noi in casa Graul fiert este o mancare foarte apreciata. Are un gust carnos si alunos, si pentru noi, foarte gustos! Il combinam mereu cu diferite legume si ne bucuram de el aburind.

Dureaza vreo 40 de minute sa fierbi Graul, dar dupa acest timp, mancarea e gata. L-am fiert in 6 Cani de Apa cu Sare – proportie Grau-Apa [1 : 6] si dupa 30 minute am adaugat la fiert si Mazarea si Porumbul. La sfarsit am topit in el 1 Lingura de Unt si am reglat de Sare.

In loc de Unt poti folosi o Lingura de Ulei de Masline si faci astfel o mancare Vegana gustoasa, consistenta, cu Proteine Vegetale!

• • •

Iti poti cumpara ingredientele ONLINE:

Arpacas de Grau   Mazare congelata   Porumb congelat   Unt

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

You shouldn't rush, he said. There are no taste buds in your stomach.Anthony Marra
A Constellation of Vital Phenomena

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: