Sos alb cu Ricotta si Nucsoara
Bechamel included

Sos alb cu Ricotta si Nucsoara

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
0.5 Cup Sos Bechamel
Sau Sos simplu Bechamel
2 Linguri Faina
2 Linguri Unt
100 ml Lapte
40 g Grana-Padano
250 g Branza Ricotta
1 buc. Oua
2 lingurite Nucsoara
2 lingurite Zeama de Lamaie
Niste Sare
Dieta:
  • Retete FARA Carne
  • Retete FARA Oua

Ingrediente

  • Sau Sos simplu Bechamel

Descriere Reteta

Sosul asta l-am pregatit pentru Pastele negre (Reteta), Paste la care am adaugat multa coaja de Lime si au iesit foarte echilibrate si gustoase. Dar cum orice sos poate fi folosit in mai multe moduri, il consemnam aici.

Deja ma gandesc la niste Crackers sau niste Paine prajita inmuiata in sos, doar asa, ca Aperitiv.

Este un sos gatit pe foc, care are la baza Sosul Bechamel.

• • •

Iti poti cumpara ingredientele pentru acest minunat sos ONLINE:

Lapte   Faina   Unt   Oua   Parmezan Grana Padano   Branza Ricotta   Nucsoara macinata   Lamaie

Preparare

1
Done

Sos Bechamel

Intr-o craticioara pune Untul la topit. Adauga si Faina si amesteca bine pana se formeaza o pasta. Toarna Laptele treptat si incorporeaza-l.

2
Done

Sos imbogatit

Rade Parmezan deasupra si insereaza treptat Ricotta. Amesteca bine si cand totul este omogen, sparge un Ou si da-i drumul in amestec. Invarte-l 1 - 2 minute cu o spatula, sa se gateasca in sosul fierbinte.

3
Done

Condimente

Stinge focul si condimenteaza cu Sare si Piper, stoarce un pic de Lamaie peste si presara Nucsoara proaspat rasa.

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

Food is a gift and should be treated reverentially - romanced and ritualized and seasoned with memory.Chris Bohjalian
Secrets of Eden

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: