Ingrediente
-
0.5 Cup Sos Bechamel
-
Sau Sos simplu Bechamel
-
2 Linguri Faina
-
2 Linguri Unt
-
100 ml Lapte
-
40 g Grana-Padano
-
250 g Branza Ricotta
-
1 buc. Oua
-
2 lingurite Nucsoara
-
2 lingurite Zeama de Lamaie
-
Niste Sare
Descriere Reteta
Sosul asta l-am pregatit pentru Pastele negre (Reteta), Paste la care am adaugat multa coaja de Lime si au iesit foarte echilibrate si gustoase. Dar cum orice sos poate fi folosit in mai multe moduri, il consemnam aici.
Deja ma gandesc la niste Crackers sau niste Paine prajita inmuiata in sos, doar asa, ca Aperitiv.
Este un sos gatit pe foc, care are la baza Sosul Bechamel.
Iti poti cumpara ingredientele pentru acest minunat sos ONLINE:
Preparare

1
Done
|
Sos BechamelIntr-o craticioara pune Untul la topit. Adauga si Faina si amesteca bine pana se formeaza o pasta. Toarna Laptele treptat si incorporeaza-l. |
2
Done
|
Sos imbogatitRade Parmezan deasupra si insereaza treptat Ricotta. Amesteca bine si cand totul este omogen, sparge un Ou si da-i drumul in amestec. Invarte-l 1 - 2 minute cu o spatula, sa se gateasca in sosul fierbinte. |
3
Done
|
CondimenteStinge focul si condimenteaza cu Sare si Piper, stoarce un pic de Lamaie peste si presara Nucsoara proaspat rasa. |
