Ingrediente
-
200 g Smantana
-
1 catel de Usturoi
-
1 Ceapa Verde
-
1 lingurita Lamaie
-
1 lingurita Ierburi italienesti
Descriere Reteta
Sosul asta de Smantana se face rapid si de obicei ai toate ingredientele la indemana. Da, e foarte util sa ai si Ierburile italienesti (Reteta) prin preajma, e un mod practic de a condimenta rapid un sos ca cel de fata.
Cu Smantana rece, sosul a mers perfect cu Biscuitii crocanti calzi (Reteta), abia scosi din cuptor…
Si fa-ti viata usoara cumparand ingredientele ONLINE:
Preparare
1
Done
|
PregatesteSpala si toaca marunt Ceapa verde, marunteste Usturoiul si pregateste Lamaia, adica tine-o aproape. Vei stoarce Zeama proaspata din ea, direct in amestec. |
2
Done
|
SosulVarsa Smantana intr-un vas mai mare, in care sa ai loc sa amesteci viguros toate ingredientele. Toarna si din Zerul din cutie, va subtia sosul... si inca ceva! Zerul are o tona de Proteine! Sa nu-l mai ratezi niciodata. Been there, done that. Usturoiul maruntit va avea parte de un masaj rapid cu Smantana. Freaca bine. Adauga in amestec si partea alba a Cepei si stoarce de 2 ori din Lamaie niste Zeama. Freaca bine din nou. |
3
Done
|
ServireUmple 2 castronele cu Sosul de Smantana si orneaza cu coji de Ceapa verde si Ierburi italienesti. E foarte bun cu Tortilla, Chips, Crackers, Lipie sau Crisp Bread si ca Dressing, in Salata. |