Sos de Smantana, Usturoi, Ceapa verde si Ierburi italienesti
Un Sos pentru Crackers, Tortilla si Salata

Sos de Smantana, Usturoi, Ceapa verde si Ierburi italienesti

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
200 g Smantana
1 catel de Usturoi
1 Ceapa Verde
1 lingurita Lamaie
1 lingurita Ierburi italienesti
Dieta:
  • Retete FARA Carne
  • Retete FARA Gluten
  • Retete FARA Oua

Ingrediente

Descriere Reteta

Sosul asta de Smantana se face rapid si de obicei ai toate ingredientele la indemana. Da, e foarte util sa ai si Ierburile italienesti (Reteta) prin preajma, e un mod practic de a condimenta rapid un sos ca cel de fata.

Cu Smantana rece, sosul a mers perfect cu Biscuitii crocanti calzi (Reteta), abia scosi din cuptor…

• • •

Si fa-ti viata usoara cumparand ingredientele ONLINE:

Smantana   Usturoi   Ceapa verde   Lamaie   Ierburi italienesti

Preparare

1
Done

Pregateste

Spala si toaca marunt Ceapa verde, marunteste Usturoiul si pregateste Lamaia, adica tine-o aproape. Vei stoarce Zeama proaspata din ea, direct in amestec.

2
Done

Sosul

Varsa Smantana intr-un vas mai mare, in care sa ai loc sa amesteci viguros toate ingredientele. Toarna si din Zerul din cutie, va subtia sosul... si inca ceva! Zerul are o tona de Proteine! Sa nu-l mai ratezi niciodata. Been there, done that.

Usturoiul maruntit va avea parte de un masaj rapid cu Smantana. Freaca bine. Adauga in amestec si partea alba a Cepei si stoarce de 2 ori din Lamaie niste Zeama. Freaca bine din nou.

3
Done

Servire

Umple 2 castronele cu Sosul de Smantana si orneaza cu coji de Ceapa verde si Ierburi italienesti.

E foarte bun cu Tortilla, Chips, Crackers, Lipie sau Crisp Bread si ca Dressing, in Salata.

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

Sometimes it's good just to be seduced by the particular cheeses spread out in front of you on a cheese counter.Nigella Lawson
How to Eat: The Pleasures and Principles of Good Food

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: