Ingrediente
-
300 g Cascaval afumat
-
6 Oua
-
2 Cups Bechamel
-
1 legatura Marar
-
Piper
-
Sare
-
Sos Bechamel
-
3 Linguri Unt
-
3 Linguri Faina
-
1 Cup Lapte
-
Pentru ornat
-
Cascaval afumat
-
Marar
-
TOOLS
-
Tava 6 briose mari
Descriere Reteta
Sos Bechamel, Cascaval si Oua si gata Sufleul! Daca Cascavalul e afumat si adaugi si Marar si putin Piper, e gata Sufleul aromat!
E facut simplu si rapid, copt intr-o tava pentru briose mari, dar le poti face si in vase mici de ceramica.
Si ca sa economisesti timp, comanda-ti ingredientele ONLINE:
Preparare
1
Done
|
BechamelIntr-o tigaie prepara sosul Bechamel. Topeste 3 Linguri de Unt, adauga 3 Linguri de Faina si amesteca. Dupa ce se omogenizeaza adauga si Laptele si mai lasa 2 minute pe foc. Apoi stinge focul si lasa-l sa se raceasca. |
2
Done
|
Aluatul de sufleDa drumul la cuptor la 180 C si pregateste tava de briose sau vasele de ceramica, ungandu-le cu putin Unt. Separa Ouale si bate Albusurile cu putina Sare pana obtii o spuma. Separat bate Galbenusurile cu Marar tocat si Cascaval ras. Adauga si sosul Bechamel aici si amesteca. Potriveste de Sare, pune putin Piper si amesteca usor Albusurile in compozitie. Toarna compozitia in forme, presara deasupra niste Cascaval ras si niste Marar si baga tava in cuptor. |
3
Done
35 min.
|
La cuptor |
4
Done
|
ServitDupa ce sunt gata scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca putin in tava. Apoi cu un un cutit drept separa marginile prinse de forme si scoate Sufleu-rile pe farfurii. Orneaza cu Marar proaspat tocat. |