Sufleuri rapide de Cascaval afumat cu Marar

Sufleuri rapide de Cascaval afumat cu Marar

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
300 g Cascaval afumat
6 Oua
2 Cups Bechamel
1 legatura Marar
Piper
Sare
Sos Bechamel
3 Linguri Unt
3 Linguri Faina
1 Cup Lapte
Pentru ornat
Cascaval afumat
Marar
TOOLS
Tava 6 briose mari
Dieta:
  • Retete FARA Carne

Ingrediente

  • Sos Bechamel

  • Pentru ornat

  • TOOLS

Descriere Reteta

Sos Bechamel, Cascaval si Oua si gata Sufleul! Daca Cascavalul e afumat si adaugi si Marar si putin Piper, e gata Sufleul aromat!

E facut simplu si rapid, copt intr-o tava pentru briose mari, dar le poti face si in vase mici de ceramica.

• • •

Si ca sa economisesti timp, comanda-ti ingredientele ONLINE:

Cascaval afumat   Oua   Unt   Faina   Lapte   Piper negru   Marar proaspat

Preparare

1
Done

Bechamel

Intr-o tigaie prepara sosul Bechamel. Topeste 3 Linguri de Unt, adauga 3 Linguri de Faina si amesteca. Dupa ce se omogenizeaza adauga si Laptele si mai lasa 2 minute pe foc. Apoi stinge focul si lasa-l sa se raceasca.

2
Done

Aluatul de sufle

Da drumul la cuptor la 180 C si pregateste tava de briose sau vasele de ceramica, ungandu-le cu putin Unt.

Separa Ouale si bate Albusurile cu putina Sare pana obtii o spuma. Separat bate Galbenusurile cu Marar tocat si Cascaval ras. Adauga si sosul Bechamel aici si amesteca. Potriveste de Sare, pune putin Piper si amesteca usor Albusurile in compozitie.

Toarna compozitia in forme, presara deasupra niste Cascaval ras si niste Marar si baga tava in cuptor.

3
Done
35 min.

La cuptor

La cuptor vor sta cam 30-35 de minute, timp in care se vor umfla si vor lua forme ciudate. :)

4
Done

Servit

Dupa ce sunt gata scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca putin in tava. Apoi cu un un cutit drept separa marginile prinse de forme si scoate Sufleu-rile pe farfurii. Orneaza cu Marar proaspat tocat.

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

We don’t understand why eating real, healthy food has to be such a Big Fucking Deal.Thug Kitchen

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE:

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here