Am mai facut mai demult o gustare cu aluat de foietaj si mustar si cred ca este o combinatie reusita. Iar borcanul de mustar nu trebuie sa stea in frigider...
I-am numit rustici pentru ca sunt din Faina integrala de Secara, dar si pentru ca au niste forme free-style, neregulate. Si fara sa-mi dau seama la inceput, au iesit rustici...
Acest sos este folosit de obicei pentru Mac & Cheese. Nu zic Macaroane cu Branza pentru ca te gandesti la altceva, la Paste – de obicei fara Oua + Branza...
Cand vrei o mancare condimentata, dar cu arome mai deosebite, in stil arabesc, mixul de condimente 7 Piperuri iti indeplineste misiunea perfect. Desi nu contine 7 Piperuri, ci doar de...
Fegatto alla Veneziana este o propunere interesanta in preparea Ficatului si o ocazie de a gusta o noua mancare gustoasa. Se pregateste de obicei cu...
Sos Bechamel, Cascaval si Oua si gata Sufleul! Daca Cascavalul e afumat si adaugi si Marar si putin Piper, e gata Sufleul aromat! E facut simplu si rapid, copt intr-o...
Daca iti place Lasagna, dar uneori vrei o varianta mai usoara, fara Carne, incearc-o doar cu Branza si cu Rosii. Se face rapid si e delicioasa. Daca o faci rulori...
O Lasagna italieneasca are bine-nteles ingrediente de origine italiana si ingrediente populare in Bucataria Italiana: Busuioc verde si Oregano, Ricotta si Mozzarella, Grana-Padano sau Parmigiano-Reggiano...
Este un sos din Branzeturi albe nesarate, cu Parmezan sarat, si facut fara sa aibe la baza sosul Bechamel, dar il poate avea. La fel ca sosul Bechamel, el poate...