Supa de Vita cu Praz si Cartofi

Supa de Vita cu Praz si Cartofi

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
3 litri Apa
2 lingurite Sare
400 g Carne de Vita Gulas de Vita
2 buc. Ceapa Alba
3 Morcovi
1 Pastarnac
1 Praz
0.25 buc. Telina
3 Cartofi
Pentru ornat
4 fire Patrunjel
OPTIONAL
Supa concentrata de Carne
Dieta:
  • Retete FARA Gluten
  • Retete FARA Oua

Ingrediente

  • Pentru ornat

  • OPTIONAL

Descriere Reteta

O Supa de Vita fierbe mai mult ca o Supa de Pui si, desi nu trebuie s-o pazesti, trebuie sa-i dedici timp de supraveghere. Am folosit un Praz intreg alaturi de legumele obisnuite pentru ciorba, pentru ca-i da o aroma deosebita.

Pune o oala mare cu 3 litri de Apa si Sare pe foc mare. Cand fierbe adauga Carnea de Vita. Foloseste Gulas de Vita, care de obicei este gata taiat cubulete. Curata legumele, taie-le in sfeturi si adauga-le din mers in Supa – in afara de Cartofi. Da focul mai mic, mediu spre mic si lasa totul sa fiarba aprox. o ora.

Dupa o ora verifica Carnea de Vita si hotaraste cat o mai lasi la fiert pentru a se patrunde bine. La mine a mai stat inca jumatate de ora. Tot acum curata Cartofii, taie-i cubulete si adauga-i in Supa.

La sfarsit, daca vrei, scoate cu o paleta bucatile mari de Ceapa, Pastarnac si Telina.

Cand servesti Supa orneaz-o cu Patrunjel proaspat tocat.

• • •

Si nu uita, iti poti cumpara ingredientele ONLINE!

Carne de vita   Cartofi   Morcovi   Praz   Ceapa alba   Telina online   Patrunjel

Painea prajita sau Crutoanele inmuiate in Supa ii evidentiaza gustul bun.

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

The thing you learn with Potage Parmentier is that "simple" is not exactly the same as easy.Julie Powell
Julie and Julia

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: