Ingrediente
-
4 felii Bacon
-
1 cana Apa
Descriere Reteta
Daca vrei sa faci un Bacon crocant in tigaie, nu e nevoie sa-l prajesti in Ulei pe toate partile. El are deja multa grasime, sa-l prajesti in Apa e o idee foarte buna.
Initial el se va fierbe un pic, grasimea se va topi, iar Apa va fi partial absorbita de fasiile de Bacon. Cand toata Apa din tigaie se evapora, cea aborbita va feri Bacon-ul se sa arda. Mai lasa-l in tigaie vreo 2-3 minute pe uscat si… Voila! Un Bacon crunchy!
Cu cat feliile de Bacon sunt mai subtiri, logic, cu atat se fac mai repede. Insa felii mai groase, ca cele din poza, au mai multa savoare la final si se curbeaza mai putin.
Incearca si tu niste Bacon in tigaie cu Apa si zi-mi cum ti-a iesit!
Stiai ca poti sa-ti cumperi Bacon-ul din supermarket-uri online? Uite niste oferte: