Ingrediente
-
130 g Unt
-
1.3 Cups Zahar / 130 g
-
1 buc. Oua
-
1 lingurita Extract de Vanilie
-
3 Linguri Cacao
-
2 Cups Faina / 300 g
-
1 praf de Sare
-
Tools
-
Forma de decupat 6 cm
-
Tava mare
Descriere Reteta
Sunt niste Biscuiti simpli cu Cacao, de avut in borcan, la vedere, in bucatarie, pentru atunci cand ai chef de rontait ceva. Sau alaturi de un pahar cu Lapte! Pentru ca inmuiati in Lapte cald sunt si mai buni!
Se coc foarte repede in cuptor, in vreo 15 minute. Chiar merita micul efort sa ai Biscuiti homemade si atat de proaspeti!
Iti poti cumpara ingredientele pentru Reteta ONLINE:
Preparare
1
Done
|
AluatMixeaza pe rand Untul cu Zaharul, apoi impreuna cu Oul si Vanilia si la sfarsit cu Cacaua. Rastoarna si Faina peste si incorporeaz-o cu o spatula, pana se leaga un aluat sfarimicios. Muta aluatul pe masa si framanta-l pana devine ferm. |
2
Done
|
BiscuitiPregateste o tava mare cu hartie de copt si da drumul la cuptor la 180 C. Presara Faina pe masa si intinde din aluat o foaie groasa de vreo 5 mm. Cu cercul decupeaza Biscuitii si pune-i direct in tava. Din resturile de aluat incropeste alta foaie si mai decupeaza cativa Biscuit. |
3
Done
15 min.
|
La cuptorPune-i la cuptor pentru vreo 15 minute. Apoi lasa-i un pic sa se raceasca. Doar un pic. :) |