La capitolul dulce casa asta are mereu cate ceva. Dar la capitolul ceva de rontait sarat, hm, mai trebuie sa lucram. Asa am ajuns la vesnicele Saratele cu Chimen… pe...
Din categoria Ce miroase asa bine?, intrebare pe care o primesc cand gatesc cate ceva, va prezint Wafflele cu Ulei de cocos! De data asta lucrurile au stat altfel. Ana...
Cele mai bune idei in Bucatarie vin atunci cand vrei sa te ocupi de leftovers, de toate resturile de mancare gatite sau negatite, si sa faci un meniu combinat de...
Am facut mai demult niste Baghete cu Fenicul si au iesit dementiale! Le-am mancat cu economie, sa nu se termine prea repede…, dar mirosul imi aducea tot timpul aminte de...
Citeam undeva ca aluatul pentru Profiterol sau pentru Choux a la creme este Turnul Eiffel al patiseriei franceze. Frumos… Dar sa amintim ca si in Romania – un mare Micul...
Ideea e ca faci un sufle rapid, amestecand repede Crema de Branza cu Ouale intregi, fara sa mai bati Albusurile separat. Eu am amestecat Ouale cu Crema de Branza si...
Csipetke sunt niste bucati mici ciupite din aluatul proaspat facut si aruncate imediat in supa care fierbe, metoda folosita in Ungaria. Am descoperit tehnica asta in Cartea cu retete de...
Pentru Mucenici pentru fiert vezi Reteta: Mucenici fierti in Sirop → • • • Mucenicii Moldovenesti nu sunt niste Gogosi la cuptor, ci mai degraba un aluat simplu de Paine,...