Bradutii ninsi de Ciocolata… mereu pe masa de Craciun
Fursecuri dulci fara coacere

Bradutii ninsi de Ciocolata… mereu pe masa de Craciun

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
500 g Biscuiti
100 g Unt
3 Linguri Zahar pudra
2 Linguri Cacao
1 lingurita Esenta de Rom
Pentru ornat
1 Lingura Zahar pudra

Ingrediente

  • Pentru ornat

Descriere Reteta

Fac acesti Braduti inca din tinerete si inca nu m-am plictisit de ei. Pana si forma pe care o folosesc, una greoaie si aurie-mata, e tot de-pe-atunci. Oare cati Braduti a vazut forma asta la viata ei? Daca i-as fi numarat…

La mesele festive cu prietenii strecuram si cate o Visina din visinata in ei, si datorita acestui lucru erau buni si la Aperitiv si la Desert! Si toata lumea vesela.

Daca nu i-ai facut niciodata, iti recomand sa-i faci – nu trebuie sa aprinzi nici cuptorul, nici aragazul pentru ei. Doar amesteci ingredientele, formezi fursecurile si le pui la rece. Asta e tot.

Pentru compozitie foloseste Biscuiti simpli sau digestivi, iar Untul trebuie sa fie moale, la temperatura camerei. Daca ii faci in perioada de post, inlocuieste Untul cu grasimi vegetale, cum ar fi aromatul Ulei de Cocos.

Sa ninga cu Braduti!

Preparare

1
Done

Compozitie

Piseaza Biscuitii intr-un mojar in mai multe transe si pune Biscuitii maruntiti intr-un vas incapator. Adauga acolo si Untul, Zaharul pudra, Cacaua si Esenta de Rom si amesteca-le bine impreuna. La sfarsit vei avea o compozitie legata si destul de tare.

2
Done

Forme

Ia cate un guguloi din compozitie si indeasa-l in forma, pana o umpli. Apoi loveste forma de masa pentru a scoate Bradutul. Continua asa pana termini amestecul.

Mie mi-au iesit 20 de Braduti.

3
Done

Ornat

Cu ajutorul unei strecuratori presara Zahar pudra peste toti Bradutii.

Lucia Dumitrescu

Luci, cum ii spun prietenii, este si a fost bucatarul-sef al familiei. Gateste cu drag in fiecare zi, Ii place sa incerce ingrediente noi si face cu curaj orice reteta noua care-i face cu ochiul. Placerea ei maxima este sa pregateasca mese festive mari, la care sa incapa peste 20 de prieteni. Ii place sa-si rasfete invitatii cu multe apertive creative, fripturi aromate si deserturi interesante.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

Patience is the secret to good food.Gail Simmons

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: