Cartofii dulci la cuptor devin moi si deliciosi

Cartofii dulci la cuptor devin moi si deliciosi

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
2 Cartofi dulci
2 Linguri Ulei de Masline
2 Linguri Drojdie inactiva
1 lingurita Tarhon
Presarat Sare
Optiuni
Cascaval afumat
Parmigiano-Reggiano
Grana-Padano
Patrunjel

Ingrediente

  • Optiuni

Descriere Reteta

Nu e chiar o Reteta, ci un indemn. Dar si o idee sa folosesti Tarhon verde sau uscat si Drojdia inactiva impreuna cu Cartofii dulci copti. Pur si simplu merg impreuna! Drojdia se topeste usor, ca o branza pe Cartofii fierbinti, iar Tarhonul aromat – pentru mine cu tente de dulce – le da un gust fresh. Okay, si Sarea din belsug are rostul ei.

Daca nu ai Drojdie inactiva foloseste Cascaval sau Parmezan. Insa fulgii de Drojdie sunt o alternativa buna pentru branzeturile tari, se comporta la fel si seamana la gust cand se topeste. Fiind uscata se pastreaza mult timp, contine multe proteine si o poti folosi la multe feluri de mancare.

• • •

Iti poti cumpara ingredientele pentru aceasta Reteta ONLINE:

Cartofi dulci   Ulei masline   Patrunjel   Cascaval afumat   Parmezan   Parmezan Grana Padano

Preparare

1
Done

Pregateste

Da drumul la cuptor la 180 C si spala bine Cartofii. Taie-i apoi in bucati sau felii de 1 cm grosime si pune-i intr-o tava pentru cuptor. Stropeste-i cu Ulei de Masline.

2
Done
60 min.

La cuptor

Baga tava in cuptor pentru aprox. o ora.

3
Done

Orneaza

Imediat dupa ce-i scoti din cuptor presara deasupra lor Drojdia uscata, Sare si Tahon.

Serveste-i simpli sau cu un sos de Smantana.

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

A good cook is like a sorceress who dispenses happiness.Elsa Schiaparelli

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: