Cartofii dulci la cuptor devin moi si deliciosi

Cartofii dulci la cuptor devin moi si deliciosi

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
2 Cartofi dulci
2 Linguri Ulei de Masline
2 Linguri Drojdie inactiva
1 lingurita Tarhon
Presarat Sare
Optiuni
Cascaval afumat
Parmigiano-Reggiano
Grana-Padano
Patrunjel

Ingrediente

  • Optiuni

Descriere Reteta

Nu e chiar o Reteta, ci un indemn. Dar si o idee sa folosesti Tarhon verde sau uscat si Drojdia inactiva impreuna cu Cartofii dulci copti. Pur si simplu merg impreuna! Drojdia se topeste usor, ca o branza pe Cartofii fierbinti, iar Tarhonul aromat – pentru mine cu tente de dulce – le da un gust fresh. Okay, si Sarea din belsug are rostul ei.

Daca nu ai Drojdie inactiva foloseste Cascaval sau Parmezan. Insa fulgii de Drojdie sunt o alternativa buna pentru branzeturile tari, se comporta la fel si seamana la gust cand se topeste. Fiind uscata se pastreaza mult timp, contine multe proteine si o poti folosi la multe feluri de mancare.

• • •

Iti poti cumpara ingredientele pentru aceasta Reteta ONLINE:

Cartofi dulci   Ulei masline   Patrunjel   Cascaval afumat   Parmezan   Parmezan Grana Padano

Preparare

1
Done

Pregateste

Da drumul la cuptor la 180 C si spala bine Cartofii. Taie-i apoi in bucati sau felii de 1 cm grosime si pune-i intr-o tava pentru cuptor. Stropeste-i cu Ulei de Masline.

2
Done
60 min.

La cuptor

Baga tava in cuptor pentru aprox. o ora.

3
Done

Orneaza

Imediat dupa ce-i scoti din cuptor presara deasupra lor Drojdia uscata, Sare si Tahon.

Serveste-i simpli sau cu un sos de Smantana.

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

No one who cooks, cooks alone. Even at her most solitary, a cook in the kitchen is surrounded by generations of cooks past, the advice and menus of cooks present, the wisdom of cookbook writers.Laurie Colwin

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: