Lasagna fara carne sub forma de rulouri

Lasagna fara carne sub forma de rulouri

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
Pentru Paste
1 litru Apa
5 + 1 foi Paste Lasagna
1 praf de Sare
Sos Bechamel
2 Linguri Faina
2 Linguri Unt
100 ml Lapte
1 praf de Nucsoara
Pentru Umplutura
Sos Bechamel
100 g Mozzarella
100 g Branza Ricotta
1 Lingura Grana-Padano
1 buc. Oua
2 Rosii
Patrunjel
Sare
Piper
Dieta:
  • Retete FARA Carne

Ingrediente

  • Pentru Paste

  • Sos Bechamel

  • Pentru Umplutura

Descriere Reteta

Daca iti place Lasagna, dar uneori vrei o varianta mai usoara, fara Carne, incearc-o doar cu Branza si cu Rosii. Se face rapid si e delicioasa. Daca o faci rulori este un pic mai multa munca, dar e si mai usor de servit.

Am folosit la baza cremei de Branzeturi sosul Bechamel – din Faina, Unt si Lapte, pentru a ingrosa compozitia care vreau sa stea cuminte in rulouri in timp ce le pun la cuptor. La o Lasagna normala, in straturi multiple, nu folosesc metoda asta de ingrosare.

• • •

Fa-ti viata mai usoara si cumpara-ti ingredientele pentru Lasagna ONLINE:

Foi de Lasagna   Faina   Unt   Branza Mozzarella   Branza Ricotta   Parmezan Grana Padano   Oua   Rosii proaspete   Patrunjel

Preparare

1
Done

Pe foc

Pune un vas cu Apa si Sare pe foc, vas in care sa incapa foile de Lasagna.

Intre timp, intr-un alt vas pune 2 Linguri de Faina si 2 de Unt si lasa-le sa se contopeasca pe un foc mic. Amesteca-le bine si apoi adauga Laptele si Nucsoara, si mai amesteca in sos vreo 2 - 3 minute. Apoi ia-le de pe foc si lasa-le deoparte.

Da focul mai mic la Apa de pe foc si baga pastele de Lasagna in Apa fierbinte, sa se inmoaie putin.

2
Done

Branzeturi

Amesteca in alt vas Mozzarella, Ricotta, Cascavalul ras si Oul. Toarna si sosul Bechamel cu Faina si amesteca riguros. Toaca Patrunjelul si taie Rosiile cubulete si adauga-le in amestec. Sare si Piper si gata umplutura.

3
Done

Rulouri

Da drumul la cuptor la 180 C.

O foaie de Lasagna o transformi in snururi de legat rulourile, decupand fasii lungi din ea.

Apoi ia pe rand cate o foaie si adauga-i cate o Lingura de umplutura. Ruleaza frumos si leaga cu snur.

Pune rulourile intr-un vas pentru cuptor si baga-le in cuptor.

4
Done
20 min.

La cuptor

In cuptor vor sta cam 20 de minute.

5
Done

Servit

Cand sunt gata le poti pune direct in farfurii si le poti servi de indata ce s-au racit putin.

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

Patience is the secret to good food.Gail Simmons

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: