Ingrediente
-
Pentru Paste
-
1 litru Apa
-
5 + 1 foi Paste Lasagna
-
1 praf de Sare
-
Sos Bechamel
-
2 Linguri Faina
-
2 Linguri Unt
-
100 ml Lapte
-
1 praf de Nucsoara
-
Pentru Umplutura
-
Sos Bechamel
-
100 g Mozzarella
-
100 g Branza Ricotta
-
1 Lingura Grana-Padano
-
1 buc. Oua
-
2 Rosii
-
Patrunjel
-
Sare
-
Piper
Descriere Reteta
Daca iti place Lasagna, dar uneori vrei o varianta mai usoara, fara Carne, incearc-o doar cu Branza si cu Rosii. Se face rapid si e delicioasa. Daca o faci rulori este un pic mai multa munca, dar e si mai usor de servit.
Am folosit la baza cremei de Branzeturi sosul Bechamel – din Faina, Unt si Lapte, pentru a ingrosa compozitia care vreau sa stea cuminte in rulouri in timp ce le pun la cuptor. La o Lasagna normala, in straturi multiple, nu folosesc metoda asta de ingrosare.
Fa-ti viata mai usoara si cumpara-ti ingredientele pentru Lasagna ONLINE:
Preparare
![](/model-ingrediente.png)
1
Done
|
Pe focPune un vas cu Apa si Sare pe foc, vas in care sa incapa foile de Lasagna. Intre timp, intr-un alt vas pune 2 Linguri de Faina si 2 de Unt si lasa-le sa se contopeasca pe un foc mic. Amesteca-le bine si apoi adauga Laptele si Nucsoara, si mai amesteca in sos vreo 2 - 3 minute. Apoi ia-le de pe foc si lasa-le deoparte. Da focul mai mic la Apa de pe foc si baga pastele de Lasagna in Apa fierbinte, sa se inmoaie putin. |
2
Done
|
Branzeturi |
3
Done
|
Rulouri |
4
Done
20 min.
|
La cuptorIn cuptor vor sta cam 20 de minute. |
5
Done
|
ServitCand sunt gata le poti pune direct in farfurii si le poti servi de indata ce s-au racit putin. |
![](/model-enjoy.png)