Ingrediente
-
1 Paine
-
6 felii Bacon
-
120 g Branza Camembert / Sau Branza topita
-
1 capatana de Usturoi
-
1 buc. Oua
-
1 praf de Sare
-
1 Lingura Ierburi de Provence
-
Pentru ornat
-
1 legatura Patrunjel
-
2 buc. Ceapa Verde
-
2 Linguri Ulei de Masline
Descriere Reteta
De obicei se mananca bunatati… cu Paine, Reteta asta este de Paine… cu bunatati.
Si pentru ca Painea este elementul principal, trebuie sa spun: alege o Paine cu coaja groasa, consistenta si cu miezul umed, asa cum este Painea de Cartofi. Va sta destul in cuptor si nu vrei sa se usuce.
Si fa-ti viata mai usoara cumparandu-ti ingredientele ONLINE:
Preparare
1
Done
|
Pregateste PaineaCu un cutit bun taie Paine in linii paralele, dar nu pana jos. Apoi iar in linii paralele, sa formezi patratele. |
2
Done
|
Pregateste bunatatileTaie Bacon-ul si Branza Camembert in fasii lungi si strecoara-le printre patratele de Paine, pana jos. Toaca Usturoiul cat mai marunt si strecoara-l si pe el in interiorul Painii. Pune Painea pe o tava cu hartie de copt. Bate Oul cu putina Sare si cu Ierburile de Provence si toarna-l deasupra, printre crapaturi. |
3
Done
30 min.
|
La cuptorDa drumul la cuptor la 190 C si baga tava in cuptor pentru 30 minute. |
4
Done
|
ServesteToaca Ceapa Verde si Patrunjelul si presara-le pe Paine cand o scoti din cuptor. Stropeste cu putin Ulei de Masline si lasa Painea sa se racesca un pic. De fapt Painea nu prea are nevoie sa se raceasca, dar Camembert-u'... |