Paste integrale cu Ardei Rosu, Cascaval afumat si sos de Rosii cu Parmezan

Paste integrale cu Ardei Rosu, Cascaval afumat si sos de Rosii cu Parmezan

Salveaza in reteua ta sociala sau trimite pe mail:

Sau copiaza link-ul de mai jos:

Ingrediente

Regleaza Portii:
3 litri Apa
1 Lingura Sare
300 g Paste integrale
Pentru sos
1 Lingura Ulei de Masline
6 Linguri Pasta de Rosii
3 catei de Usturoi
3 Linguri Parmigiano-Reggiano
La sfarsit
200 g Cascaval afumat
1 Ardei Rosu
1 legatura Patrunjel
Dieta:
  • Retete FARA Carne
  • Retete FARA Oua

Ingrediente

  • Pentru sos

  • La sfarsit

Descriere Reteta

Pastele integrale trebuie fierte bine, si pentru ca sunt mai dense si pentru ca, in Reteta asta, nu le mai calesc in tigaie cu sos.

Combinatia de Cascaval afumat si Ardei este una chiar fericita! Iar de combinatia de Paste cu Cascaval afumat m-am indragostit inca de pe vremea cand nu gateam mai deloc. Cascavalul se inmoaie pus peste Pastele fierbinti si fierbinteala asta ii intensifica gustul. Divin!

Acum cu un crunch proaspat de la Ardei rosu, Pastele sunt si mai bune! Pentru ca cele mai bune mancaruri sunt… Ceva gatit + Ceva crud! Always.

Preparare

1
Done
15 min.

Pune Pastele la fiert

Intr-o oala mare pune Apa la fiert cu multa Sare. Cand Apa incepe sa fiarba adauga Pastele si lasa-le sa fiarba 15 sau 20 de minute. Verifica la sfarsit sa fie fierte bine.

2
Done

Sosul

Pune o tigaie cu o Lingura de Ulei pe un foc mediu. Toaca repede Usturoiul marunt si arunca-l in tigaie. Lasa-l sa se caleasca cateva minute. Intre timp rade Parmezanul. Peste Usturoi pune Pasta de Rosii si amesteca un pic. Mai lasa vreo 2 minute impreuna pe foc. Apoi stinge focul si adauga Parmezanul, amestecandu-l in Sosul de Rosii.

3
Done

Accesorii

Taie cubulete Cascavalul afumat si Ardeiul rosu, sa le ai pregatite. Toaca si Patrunjelul si deja poti pregati farfuriile de pus pe masa.

4
Done

Pe farfurie

Dupa ce esti multumit de Pastele fierte, scurge Apa si imparte-le in farfurii. Adauga Cascavalul in fiecare farfurie si amesteca un pic, sa imprumute caldura Pastelor si ca sa vezi ce zic legat de gustul Cascavalului afumat cald... Aseaza deasupra Sosul de Rosii, Ardeiul crud si mult Patrunjel.

Dana Dumitrescu

Inainte sa se apuce de gatit, Dana nu stia sa faca mai nimic in afara de Cartofi prajiti, o Friptura aruncata in cuptor si o Salata din cruditati... Tot ce invata nou si toate retetele pe care le experimenteaza sunt postate pe Brunchy.ro. Site-ul este creat special pentru a-si pune in ordine retetele, dar si pentru a inspira alti oameni in gatitul practic, de zi-cu-zi.

Retete si Articole  »

Scrie un Comentariu

How can you govern a country which has 246 varieties of cheese?Charles de Gaulle

Brunchy
iti recomanda produse si alimente ONLINE: